asseco Aimtec murr

Skladová automatizace bude mít nové centrum

Kampus Honeywell Technology Solutions (HTS) v Brně se rozšíří o další specializované pracoviště. Bude jím nový výzkumný a vývojový testovací závod pro oblast automatizace skladů.

 
Vývojářské centrum, které společnost Honeywell plánuje vybudovat o rozloze 14 000 m2, by se mělo otevřít v polovině letošního roku. Pro provoz firma plánuje desítky míst pro vysoce kvalifikované specialisty. Špičkové pracoviště umožní hardwarovým a softwarovým inženýrům designovat, prototypovat a testovat inovativní systémy pro automatizaci provozu skladů, efektivitu i prostupnost distribučních center. A také pomůže uspokojit rostoucí evropskou poptávku po vybudování rychlejších a preciznějších dodavatelských řetězců. Logistické společnosti z celé Evropy by v něm měli testovat technologie Honeywell a školit se v jejich použití.
Nový závod bude jediným testovacím a vývojovým centrem firmy v Evropě pro její portfolio digitalizovaných technologií, které zahrnuje dopravníkové pásy, třídicí systémy, paletovače, robotiku, automatické systémy ukládání a vyzvedávání, skladový software a technologie pro vychystávání řízené hlasem i světlem.
Centrum navazuje na otevření pokročilého výrobního závodu Intelligrated v polském Chorzówě počátkem tohoto roku, kde se bude celá řada systémů vyvinutých v Brně následně vyrábět.
 
Publikováno: 4. 3. 2022 | Počet zobrazení: 543 článek mě zaujal 143
Zaujal Vás tento článek?
Ano