asseco Aimtec murr

Tichobudky

Otevřené kanceláře obvykle postrádají různé konferenční místnosti a tiché prostory. Finská firma Framery k řešení tohoto problému stvořila první propojenou telefonní budku na světě.

 
Pod označením Framery One uvedla na trh samostatný pracovní prostor v podobě kabinky umožňující práci, schůzky i virtuální konferenční hovory bez toho, aby rušily okolí (splňuje ISO 23351-1 pro zvukovou izolaci). Uživatelé mohou integrovat svůj kalendářový systém, takže rezervace lze provádět rychle. Pokud je ale modul volný, mohou vstoupit a box bude rezervován automaticky. Zpráva na obrazovce uživatele upozorní, že jeho časový úsek brzy končí, pokud nejsou žádné další rezervace, modul automaticky prodlouží relaci, takže v práci je možné pokračovat bez přerušení.
Příslušenství zahrnuje i bezdrátové nabíjení, zásuvku a USB port. Sedadlo i stůl lze individuálně nastavovat, aby se uživatelé cítili pohodlněji. Ventilace, která dosahuje 29 litrů za sekundu, je udrží svěží a soustředěné.
Modulární design kabinek s kolečky je umožňuje uspořádat podle potřeby, ale i upgradovat. Funkce Framery Connect, zajišťující efektivní výkon, automaticky upozorňuje na potřeby údržby a poskytuje přehled jejich využití, aby manažeři kanceláří mohli zajistit optimální využití Framery One v hybridní kanceláři.
 
Publikováno: 4. 3. 2022 | Počet zobrazení: 665 článek mě zaujal 140
Zaujal Vás tento článek?
Ano