asseco murr

Chytrá řešení Murrelektronik

Ve své expozici v hale V na veletrhu AMPER chystá společnost Murrelektronik pro návštěvníky seznámení s chytrými řešeními pro automatizaci i atraktivními inovacemi.

 

Mezi novinkami nebudou chybět inteligentní trendy v automatizaci v oblasti decentralizované instalační techniky, napájení, síťové technologie a také IO-Link. Odborníci firmy předvedou zjednodušení instalačních konceptů a také budoucí propojení z úrovně IO do cloudu.
Díky systému Vario-X nabízí Murrelektronik první automatizační platformu, která přináší senzory a akční členy v decentralizované instalaci do terénu bez rozváděčů. Systém automatizovaný pomocí Vario-X má od samého počátku digitální dvojče, které šetří náklady a čas při plánování, instalaci i servisu.
Ve svém stánku 4.04 seznámí zájemce také s novými konektory nebo s kompaktními sběrnicovými moduly MVK Pro a IMPACT67 Pro, které jsou důležitou součástí decentralizované instalační techniky a nahrazují složité zapojování svorkovnic. Nově předvede též koncepci strojového vidění VISION pro průmyslové zpracování obrazu, kde kamery nahrazují množství senzorů a jsou základem pro automatizované procesy.
To není vše, co firma nabídne ve své expozici v hale V. Může doporučit také výkonné síťové technologie, vhodnou topologii sítě, zvýšení možností diagnostických funkcí, ale i snížení celkových nákladů.

www.murrelektronik.cz

 
Publikováno: 4. 6. 2022 | Počet zobrazení: 333 článek mě zaujal 81
Zaujal Vás tento článek?
Ano