asseco Aimtec murr

SCHUNK s novým umístěním v pavilonu F

Na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu bude společnost SCHUNK nově uprostřed pavilonu F, na stánku 036 s plochou 105 m2, kde předvede celé portfolio upínací techniky a svěráků.

 

Návštěvníci se mohou těšit nejen na nová paralelní chapadla, aplikační sady MTB pro snadné automatizované zakládání, ale i na magnetická chapadla či přírodou inspirované systémy ADHESO. Z upínací techniky budou k vidění nové manuální středicí 4čelisťové sklíčidlo, nová generace silových svěráků i novinky firmy Gressel. Také úspěšný stavebnicový systému TANDEM3 s novým upínacím silovým blokem s větší konstrukční volností pro automatizované zakládání.
Tento tříčelisťový upínací silový blok KRP3 je doplňkovým komponentem, který zajišťuje optimální upnutí obrobku při zakládání do stroje. Představuje další modul pro stacionární upínání válcových obrobků v produktech úspěšné řady, která je ideální pro malé i extrémně velké dávky ve všech odvětvích průmyslu.
Upínací bloky systému TANDEM3 se vyznačují kompaktním designem, vysokou sílou upnutí a velkou přesností. Různé funkce monitorování a volitelné zesílení upínací síly pneumatického ovládání včetně řady příslušenství je předurčují pro automatizované použití při obrábění kovů. Monitorovací funkce umožňují např. sledování základní polohy čelistí dynamickým tlakem nebo kontrolu dosedací plochy obrobku při zakládání do stroje.

Petr Kostolník
Foto: SCHUNK

 
Publikováno: 25. 10. 2022 | Počet zobrazení: 236 článek mě zaujal 53
Zaujal Vás tento článek?
Ano