asseco Aimtec murr

Kam s větším množstvím hořlavin?

Společnost DENIOS s více než 30letou praxí ve vývoji a výrobě vlastních produktů přináší kompletní nabídku různorodých řešení pro bezpečné skladování i manipulaci s nebezpečnými látkami, jako jsou např. oleje, pohonné hmoty, hořlaviny, odpady atd.

 

V sortimentu firmy tak nechybí záchytné vany z oceli i plastu, bezpečnostní skříně na nebezpečné látky, podlahové plošiny, sorbenty, regály, bezpečnostní sprchy, ale ani skladovací kontejnery, které umožňují bezpečné a předpisové skladování většího množství nebezpečných látek uvnitř i vně stávajících budov. Vedle bohaté nabídky již hotových produktů firma dokáže kompletně zrealizovat individuálně řešené projekty přesně podle zadání a potřeb zákazníka. Všechny DENIOS produkty splňují veškeré legislativní požadavky pro správné a bezpečné skladování nebezpečných chemických látek.

Protipožární sklady nové generace
Vaše bezpečnost je pro nás stejně důležitá, jako vaše pohodlí, proto jsme při vývoji a inovaci našich produktů na skladování a manipulaci s nebezpečnými látkami naprosto nekompromisní. Důkazem je náš inovovaný protipožární sklad řady WFP, který je nástupcem celosvětově oblíbeného protipožárního skladu BMC, kterého bylo doposud po celém světě prodáno více než 5000 kusů.
Pochůzný protipožární sklad WFP je skvělou volbou, pokud potřebujete uskladnit menší či větší množství hořlavých a vodu ohrožujících látek. Díky variabilitě skladovací plochy od 6 do 22 m2 a světlé vnitřní výšce 2280 a 2500 mm snadno umístíte protipožární sklad WFP v podstatě kamkoliv, kam potřebujete. K základnímu vybavení patří integrovaná nepropustná záchytná vana s příslušným záchytným objemem (dle Zákona o vodách č. 254/2001 Sb.) a ocelová konstrukce s protipožárními panely s požární odolností až 120 minut při vnitřním i vnějším požárním zatížení.
Požární odolnost umožňuje umístění skladu s požární odolností uvnitř budovy i na volné prostranství, a to bez nutnosti dodržení jinak nutných odstupových vzdáleností od okolních objektů. Můžete tak klidně vytvořit samostatný protipožární úsek třeba přímo uprostřed výrobní haly, fantazii se meze nekladou. Sklad je navíc vybaven větracím zařízením a zároveň může být vytápěn nebo naopak klimatizován.
Inovace se dočkal i protipožární regálový sklad FBM, který je v současné době nahrazen protipožárním skladem typové řady RFP. Protipožární sklady řady RFP nabízí certifikovanou bezpečnost ve velkém, tedy prostor až pro 32 sudů à 200 litrů, 12 europalet, 8 chemických palet nebo 8 IBC nádrží à 1000 litrů. I tento typ protipožárního skladu je vybaven integrovanou nepropustnou záchytnou vanou, díky požární odolnosti tvoří samostatný požární úsek a lze ho vybavit nejrůznějším příslušenstvím přesně dle vašich požadavků.
Mnoho dalších informací a možností týkajících se bezpečného skladování nebezpečných látek a vybavení výroby najdete na našich internetových stránkách: www.denios.cz.

Foto: Denios

 
Publikováno: 25. 10. 2022 | Počet zobrazení: 233 článek mě zaujal 59
Zaujal Vás tento článek?
Ano