asseco Aimtec murr

Veletrh nejsou jen expozice

Expozice na MSV doplňuje rozsáhlý doprovodný program, který se letos zaměří zejména na potenciál digitalizace a automatizace včetně dnes vysoce aktuálního tématu energií a jejich úspor.

 
V zahajovací den veletrhu proběhne Sněm Svazu průmyslu a dopravy ČR a networkingové setkání s cílem propojení zástupců firem za účelem jejich dlouhodobé obchodní spolupráce. Na vytváření nových obchodních příležitostí jsou zaměřeny i doprovodné akce zahraničních účastníků a zastoupením jejich diplomatických či ekonomických institucí, např. Executive brunch pořádaný velvyslanectvím Maďarska, Business day Ukrajiny, finské velvyslanectví nabídne seminář Smart Manufacturing by Finland, HST Obchodní komora Švýcarsko-Česká republika připravila Swiss Innovation Forum, Francouzsko-české fórum na téma udržitelného průmyslu a energetické efektivity.
Tradiční projekt Packaging Live představí v pavilonu A během každého dne veletrhu v živé prezentaci nasazení moderních technologií v roboticky řízené balicí lince. Ve středu se v konferenčním sále E2 pavilonu E koná odborná konference Fórum aditivní výroby.
Po celý čtvrtek bude v České národní expozici probíhat proexportní akce Meeting Point CzechTrade nebo teritoriální seminář Obchodní příležitosti na rostoucích trzích Indie, USA a Kazachstánu.
Ani letos nebude chybět tradiční akce „Kontakt-Kontrakt“ – B2B platforma pro efektivní management obchodních jednání či komentované prohlídky veletrhu.
 
Publikováno: 31. 10. 2022 | Počet zobrazení: 324 článek mě zaujal 79
Zaujal Vás tento článek?
Ano