asseco Aimtec murr

Intec a Zuliefermesse 2023: ve výstavních halách v Lipsku opět naživo

Přípravy na další ročník veletrhů intec a Zuliefermesse zdárně pokračují: Osvědčená dvojice strojírenských veletrhů se bude konat od 7. do 10. března 2023 na výstavišti v Lipsku.

 

V kalendářním roce 2023 se bude jednat o první důležitou událost roku pro oblast výrobních technologií v kovoobrábění a subdodavatelský průmysl v Evropě.
Kvůli koronavirové pandemii se poslední ročník tradičního veletržního dua mohl konat pouze jako virtuální akce – a přestože intec a Zuliefermesse dokázaly přesvědčit i digitálním formátem, očekávání spojená s návratem tradičního prezenčního formátu jsou velká.
„Naše digitální akce pomohla udržet dialog mezi průmyslem, vědou a obchodem. Naši vystavovatelé i partneři nám však jasně signalizují: živý dojem z nových produktů, stejně jako osobní, profesionální informační výměnu na veletrzích prostě v dohledné budoucnosti nahradit nelze," říká Markus Geisenberger, jednatel společnosti Leipziger Messe, a dodává: „Jsme velmi rádi, že příští ročník Intec a Zuliefermesse opět promění naše výstaviště v inovativní pracovní stůl. V roce 2023 budou naše veletrhy prvním významným průmyslovým místem setkání pro výrobní technologie v kovoobrábění a pro subdodavatelský průmysl v Evropě."

Úspěšný koncept veletrhu bude pokračovat
V březnu 2023 bude na lipském výstavišti pozornost zaměřena na špičkové výrobky, nové technologie a inovativní vývoj napříč branží kovoobráběcího i subdodavatelského průmyslu.
„Pokračujeme v osvědčeném a úspěšném konceptu intec a Zuliefermesse a dále jej rozvíjíme s ohledem na potřeby průmyslu. Věnujeme se aktuálním, důležitým tématům, která naše vystavovatele i návštěvníky intenzivně zaměstnávají v jejich každodenní práci. Rostoucí digitalizace a robotizace, udržitelná výroba efektivně využívající zdroje a výzvy v oblasti náboru mladých talentů v tom hrají hlavní roli," uvádí nová projektová ředitelka veletrhů intec a Zuliefermesse Ulrike Lange, která má ve společnosti Leipziger Messe dlouholeté zkušenosti s vedením B2B veletrhů.

Tradiční veletrh, ale s digitálním přesahem
Intec a Zuliefermesse 2023 budou opět plně ve znamení živého veletržního dění ve výstavních halách. Vedle toho ale na účastníky veletrhu čeká digitální nabídka, která doplňuje standardní prezenční akci a nabízí další přidanou hodnotu. Například na webových stránkách veletrhů intec a Zuliefermesse se objeví nový, rozsáhlý vystavovatelský a produktový svět, ve kterém se návštěvníci budou informovat o novinkách před, během i po veletrhu a samozřejmě zde naleznou i kontakty na vystavující společnosti.

Buďte u toho s finanční podporou
Veletrhy intec a Zuliefermesse jsou osvědčenou adresou i pro české exportéry, firmy z Česka tvoří významnou skupinu zahraničních vystavovatelů. Vítanou pomocí je v tomto ohledu možnost získání finanční podpory na účast na veletrhu Zuliefermesse 2023 ze strany Ministerstva průmyslu a obchodu, které na tomto veletrhu organizuje oficiální expozici České republiky. České firmy se tak veletrhu mohou účastnit za velice výhodných finančních podmínek, což je v dnešní nákladově napjaté době obzvláště zajímavé.

Více informací na www.zuliefermesse.de
Foto: Liepziger Messe, Archiv TMP

 
Publikováno: 31. 10. 2022 | Počet zobrazení: 314 článek mě zaujal 75
Zaujal Vás tento článek?
Ano