asseco Aimtec murr

Lampa, která rozezní domov 

Společnosti IKEA a Sonos uvedou příští rok na trh novou stojací lampu řady Symfonisk s vestavěným reproduktorem, která navazuje na původní „zvukovou“ stolní lampu, uvedenou na trh v roce 2019.

 

Nová verze designových reproduktorů má tentokrát podobu stojací lampy s bambusovým stínidlem (lze ji dále přizpůsobit dalšími stínidly zmíněné řady), která kombinuje vysokou kvalitu zvuku s atraktivním designem a je zároveň inovativním způsobem, jak maximálně využít prostor v domácnosti. Výrobky Symfonisk umožňují integrovat do funkčního nábytku zvuk ve vysoké kvalitě, což mj. řeší i jeden z hlavních problémů, které mohou vyvstat při instalaci reproduktorů – najít pro ně vhodný prostor a zařídit, aby splynuly s vybavením místnosti. Představuje zajímavé řešení pro ty, kteří si své domácí kino chtějí obohatit o pár zadních reproduktorů.
Všechny výrobky z uvedené řady jsou součástí systému Sonos, což umožňuje jednoduché připojení k audio a videoobsahu díky hubu pro chytré výrobky Dirigera a přidat je do aplikace IKEA Home smart.

Foto: IKEA

 
Publikováno: 11. 1. 2023 | Počet zobrazení: 332 článek mě zaujal 62
Zaujal Vás tento článek?
Ano