asseco murr

FlexFlow pro větší kontrolu

Po aktualizaci ovládacích prvků FlexFlow poskytují karty forem pro každý nástroj kontrolu nad systémy horkých vtoků s různými typy a velikostmi trysek.

 

Technologie servořízených ventilů bran horkých vtoků FlexFlow americké firmy Oerlikon HRSflow umožňuje nezávislé nastavení každého čepu ventilu s přesným řízením zdvihu i síly během fází otevírání a zavírání. Jsou navrženy tak, aby prováděly optimalizované zpracování materiálů s úzkými procesními okny, díky čemuž jsou vhodné pro pryskyřice na biologické bázi i pro recyklované pryskyřice. Mohou pomoci vstřikovacím lisům šetřit pryskyřici, vyrábět tenkostěnné díly i díly s využitím rozsáhlé škály forem a dosahovat povrchů třídy A.
Nově aktualizované ovládací prvky jako součást HMI 4.0 (Human Machine Interface) používají specifické karty forem pro každý nástroj FlexFlow, aby poskytovaly kontrolu nad systémy s různými typy a velikostmi trysek. Na karty lze nahrát všechny informace požadované HMI včetně receptur, počtu a konfigurace servoelektrických trysek. Nahrávatelná data také zahrnují více sad parametrů, diagramy pro jednotlivé receptury lisování i obrázky lisovaných dílů včetně jednotlivých vtokových bodů. Nové ovládací prvky lze dodatečně namontovat i na stávající horké vtoky.
K hlavním výhodám patří systémová integrace a větší kontrola. Uživatelé mohou spravovat provozní parametry každého motoru a nezávisle optimalizovat výkon souvisejících trysek, přičemž HMI 4.0 usnadňuje správu různých forem. Ve srovnání s konvenčními hydraulickými systémy spotřebují méně energie.

Foto: Oerlikon HRSflow

 
Publikováno: 3. 3. 2023 | Počet zobrazení: 171 článek mě zaujal 51
Zaujal Vás tento článek?
Ano