asseco Aimtec murr

Vylepšené trysky pro předlisky

Kanadská společnost Mold-Masters vylepšila svůj systém horkých vtoků řady PET pro předlisky a tryska pro vyfukování PET lahví se může pochlubit lepším tepelným profilem a ochranou proti úniku.

 

Dvoustupňový systém horkých vtoků série PET pro předlisky zahrnuje technologii iFlow manifold s osvědčenou dvoudílnou konstrukcí potrubí, která zahrnuje patentovanou geometrii toku taveniny, možnosti dráhy toku a tvary žlabů umožňující optimalizovat výkon.
Nová tryska řady PET s vyměnitelnou topnou objímkou nyní nabízí lepší tepelný profil než předchozí trysky této řady. Tryska má ohřívač i pouzdro vyměnitelné na místě bez nutnosti využití servisního střediska. Průmyslový standardní design vstupu potrubí iFlow byl optimalizován tak, aby nabízel nižší tlakovou ztrátu, což umožňuje zkrácení doby cyklu díky rychlejšímu plnění a širšímu oknu procesu, schopnost plnit tenčí předlisky (nižší hmotnost výrobku) a šetřit pryskyřici díky lepšímu vyvážení HR.
K výhodám patří konzistentní možnosti zvládnout vysoký výkon a vylepšená ochrana proti úniku mezi tryskou a potrubím i při studeném startu díky proprietární technologii MasterShield. Systémy horkých vtoků řady PET jsou kompatibilní se všemi hlavními značkami forem pro výrobu PET předlisků.

Foto: Mold-Masters

 
Publikováno: 17. 3. 2023 | Počet zobrazení: 188 článek mě zaujal 37
Zaujal Vás tento článek?
Ano