asseco Aimtec murr

Nový Emparro20 Pro s delší životností

Spínaný zdroj Emparro20 Pro je flexibilní, efektivní a spolehlivý, disponuje krytím IP20 a v nabídce nechybí volitelný vzdálený přístup prostřednictvím IO-Link.

 

Emparro20 Pro je o více než 40 procent užší než jeho předchůdce, což šetří místo v rozváděči včetně nákladů na něj. K instalaci Emparro20 Pro na lištu DIN není potřeba žádné nářadí, využívají se pružinové svorky push-in.
Velkou novinkou je volitelný adaptér pro rozhraní IO-Link, který umožňuje uživateli nastavit výstupní napětí, uzamknout provozní prvky nebo spustit diagnostiku napájecího zdroje na dálku.
Mezi vlastnosti štíhlého spínaného zdroje Emparro20 Pro s prostorově úsporným designem a elektronickou ochranou obvodů v režimu Micro patří například přepínač paralelního režimu, nastavitelný široký rozsah výstupního napětí či chybové hlášení prostřednictvím bezpotenciálového výstražného signálu. Dále umožňuje po dobu 5 sekund až 150procentní zvýšení výkonu nebo výpočet životnosti se signálem preventivní výměny.
Tento vysoce účinný spínaný zdroj s účinností vyšší než 95 procent představuje skutečnou úsporu peněz díky své delší životnosti, která přispívá k vyšší dostupnosti stroje.

www.murrelektronik.cz
Foto: Murrelektronik

 
Publikováno: 17. 3. 2023 | Počet zobrazení: 181 článek mě zaujal 42
Zaujal Vás tento článek?
Ano