asseco Aimtec murr

Kvalita výrobků i servisu jsou zárukou úspěchů koncových zákazníků

Rok 2023 je dalším významným milníkem na cestě úspěšného podnikání japonského výrobce přesné měřicí techniky, firmy Mitutoyo.

 

Již uběhlo 55 let, kdy se v Evropě poprvé zasídlila firma Mitutoyo a začala se psát její historie v Německu. V této době měla Evropa v různých státech řadu vlastních výrobců přesné měřicí techniky, a to jak v západních zemích, tak i ve východním bloku. Například tehdejší státní podnik SOMET Teplice. Přesto se podařilo díky kvalitě svých výrobků a šíři nabízeného sortimentu firmě Mitutoyo postupně expandovat z Německa i do dalších zemí, hlavně těch průmyslově rozvinutých.
Aby byla kvalita servisu a služeb pro většinu zákazníků v Evropě shodně zabezpečena, začala firma Mitutoyo budovat v jednotlivých zemích Evropy své dceřiné společnosti a tzv. M3 Sution centra. Jejich jednotné řízení pak zastřešila prostřednictvím zřízené centrály Mitutoyo Europe. Tato M3 Solution centra jako taková zabezpečují plnou předprodejní i následnou poprodejní péči o zákazníky. Realizují samotný prodej složitější měřicí techniky, její instalaci, kalibraci i servis včetně školení obsluhy a zakázkových služeb na základě požadavků zákazníků.
Mezi jednu z těchto dceřiných společností patří i Mitutoyo Česko, které zodpovídá za kvalitní služby a podporu zákazníků na území České republiky a Slovenska.
V letošním roce slaví Mitutoyo Česko již 20 let od svého otevření. Za dobu své úspěšné činnosti se podařilo vybudovat tři vlastní M3 Solution centra v Čechách, na Moravě i na Slovensku. Silný a zkušený tým techniků a prodejních manažerů je vždy připraven vyjít zákazníkům vstříc. Zároveň je zde vybudována i síť autorizovaných prodejců, kteří buď sami anebo přes svou prodejní síť, prodávají hlavně malá komunální měřidla.
Chceme poděkovat našim zákazníkům za dlouhodobou přízeň značce Mitutoyo a garantujeme jim i nadále kvalitu nejen našich výrobků, ale i služeb včetně nadstandardní péče při řešení jejich technických zadání a požadavků.

Tým Mitutoyo Česko

 
Publikováno: 20. 7. 2023 | Počet zobrazení: 116 článek mě zaujal 27
Zaujal Vás tento článek?
Ano