asseco Aimtec murr

Konference, 3D tisk i jaderná energetika

Na letošním MSV se nudit nebudete. Je připraven bohatý doprovodný program, komentované prohlídky, konference i pohled do budoucnosti průmyslu.

 

Na letošní akci svátku strojařů bude vystavovat 1260 firem ze 43 zemí světa. „Souběžně se budou konat další tři veletrhy: Transport a logistika, EnviTech a WoodTec, celkově tak bude obsazeno 10 pavilonů,“ jak sdělil Michalis Busios, ředitel MSV na tiskové konferenci.
Návštěvníci mohou využít tradiční komentované prohlídky, zaměřené na chytrou výrobu, automatizaci i roboty, připraven je také rozsáhlý doprovodný program, který zahrnuje řadu specializovaných akcí, včetně např. největší odborné konference věnované 3D tisku. V pavilonu A bude tradičně umístěna živá prezentace balicí linky Packaging Live, tentokráte ve dvojnásobném rozsahu: v provozu budou dvě balicí linky – automatická a poloautomatická. Dalším z ústředních témat veletrhu je jaderná energie, jejíž součástí je mj. i Francouzsko-české fórum o jaderné energii. V pavilonu F je připravena Digitální továrna 2.0, soustřeďující více než tři desítky firem, jež budou prezentovat nejrůznější technologie v rámci tématu digitalizace průmyslové výroby.
Novinkou je i konference The Best of Czech and Slovak Logistics pořádaná v pavilonu P, sál P1, kde budou oceněny nejlepší logistické projekty, které byly realizovány od 1. 1. 2022 do 30. 7. 2023. Oceněny budou firmy v kategoriích Nejlepší logistický produkt, Nejlepší logistická služba, Nejlepší obalové řešení a Nejudržitelnější projekt. Vyhlášena bude i Osobnost české a slovenské logistiky.
Premiérově se letos nově otevře i pavilon F jako specializovaný pavilon autonomie, kde se budou prezentovat firmy zabývající se autonomní přepravou. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet i praktickou ukázku těchto dopravních systémů budoucnosti.

 
Publikováno: 9. 11. 2023 | Počet zobrazení: 81 článek mě zaujal 18
Zaujal Vás tento článek?
Ano