asseco Aimtec murr

Modifikovatelný mikropřívěs

Německý výrobce VanMe představil unikátní modulární kempingový přívěs Bobo, který se přemění z nákladní bedny na mikrokaravan. Dodáván je s prázdným interiérem, který lze vyplnit modulovou sadou na míru.

 

Bobo má zvedací střechu a pět modulů, které se skládají v interiéru jako puzzle. První z nich je výsuvný kuchyňský box, jenž poskytuje dlouhou plochu pro venkovní vaření a obsahuje hluboký úložný prostor pro zásoby, nádobí a různé náčiní.
Modul 2 tvoří elektrická skříň obsahující veškerý elektrický hardware – napájecí blok s lithiovou 100Ah baterií, 20A zesilovač nabíjení, přípojku, elektrické zásuvky a nářadí. Modul číslo 3 je určen k uchycení zavazadel a různého vybavení pro kempování. Moduly 4 a 5 se hodí na dva 20l kanystry na vodu a umístění 50 l chladničky/mrazničky a přenosného grilu nebo standardního plastového úložného euro boxu. Moduly se připevňují k přívěsu pomocí upevňovacích kolejnic.
Pro přenocování je možné na střešní nosič přidat opční střešní stan, který nabídne spací plochu o rozměrech 130 x 230 cm, nebo doplnit vysouvací sprchový kout s odděleným suchým WC.

Foto: VanMe

 
Publikováno: 9. 11. 2023 | Počet zobrazení: 123 článek mě zaujal 18
Zaujal Vás tento článek?
Ano