asseco Aimtec murr

KALETECH PACKAGING LIVE zaplnil technologiemi krátké křídlo pavilonu A2

Na Mezinárodním strojírenském veletrhu nemohl chybět projekt Packaging Live neboli balicí linka „na živo“. Ta letošní byla opět trochu jiná, byly totiž rovnou dvě. V pavilonu A2 jste mohli vidět jak automatickou, tak poloautomatickou linku.

 

Linky se lišily nejen použitými technologiemi a operacemi, ale také baleným zbožím. Na jedné lince se balily matičky a hmoždinky, na druhé potom krabičky s krmivem pro hospodářská zvířata. Provoz obou linek pak doplnily demonstrační ukázky partnerů projektu.
Generálním partnerem balicí linky byla poprvé firma Kaletech, koordinátorem linky a integrátorem robotů společnost AROBOTICS, o potisk se postarala firma Ondrášek INK JET SYSTEM, automatickou identifikaci a čtečky zajistila firma GABEN, balicí stroj a páskovačku dodal NEDPAK PACKAGING, ukládaní na paletu zajistil robot FANUC a také TAWI od Tech Conu.
Všechny plošiny dodala firma ZDVIH servis a společnost Mátl & Bula zase všechny vysokozdvižné vozíky. Ovinovací stroje přivezla firma EKOBAL, digitální tiskové technologie představila společnost OKI. O produkty balení se postarala firma Fabory, která dodala matičky a hmoždinky, a krmivo pro zvířata dodala firma MIKROP ČEBÍN, dodavatelem krabic na míru byla opět společnost Thimm.

Celý projekt již tradičně zajištuje česká marketingová, komunikační a PR agentura Equicom společně s BVV. Equicom svým zákazníkům zajišťuje firemní strategii, mediální komunikaci, organizaci společenských akcí a další marketingové služby. Specializuje se na cross marketingové projekty se zapojením více partnerů a velkou efektivitou vynaložených nákladů. Více na: www.packaginglive.eu

Foto: Honza Altner

 
Publikováno: 12. 12. 2023 | Počet zobrazení: 82 článek mě zaujal 19
Zaujal Vás tento článek?
Ano