asseco Aimtec murr

Přelom v elektrotechnice a automatizaci

Inovace BIBUS na veletrhu AMPER 2024 Ve světě, kde technologie neustále překračuje hranice možného, se společnost BIBUS chystá předvést své nejnovější technologické inovace na veletrhu AMPER 2024, největší mezinárodní akci zaměřené na elektrotechniku, energetiku, automatizaci a komunikaci v ČR a na Slovensku.

 

Připojte se k nám na brněnském výstavišti, kde v pavilonu V na stánku BIBUS č. 3.06 odhalíme, jak naše řešení mohou posunout vaše podnikání do nové éry.

Kapacitní tlačítka CAPTRON: Revoluce v interakci a bezpečnosti

V centru naší prezentace stojí kapacitní tlačítka CAPTRON, včetně populárních sérií CANEO řady 4X a řady 10, které představují špičku v interakci člověka s technologiemi. Tato řešení, klíčová pro elektrotechnický průmysl, nabízí vysokou míru konfigurace a barevných variant, což umožňuje jejich široké využití od automatizace po zabezpečovací systémy.

ENGLER: Přesnost, která překračuje očekávání

Na našem stánku také představíme produkty společnosti ENGLER, specializující se na přesné měřicí přístroje pro elektrotechniku a energetiku. Tyto inovace zvyšují efektivitu a přesnost ve vašich procesech, což je zásadní pro každého, kdo hledá spolehlivost a přesné výsledky.

SUCO: Nejvyšší kvalita ve světě spínačů a senzorů

Prezentace zahrnuje rovněž produkty SUCO, které jsou známé svou vynikající kvalitou a spolehlivostí. Tyto spínače a senzory podporují široké spektrum aplikací v energetice i automatizaci, což je činí nepostradatelnými pro moderní průmyslové aplikace.

Motory a převodovky: Pohon pro budoucnost

Naším cílem je také představit širokou škálu motorů a převodovek, základních stavebních kamenů pro automatizaci a strojírenství v elektrotechnickém průmyslu. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální výkon a efektivitu, což je klíčové pro každou aplikaci vyžadující spolehlivost a dlouhou životnost.

Lineární aktuátory: Přesnost v každém pohybu
Kromě toho nabízíme rozsáhlé portfolio aktuátorů, ideálních pro aplikace vyžadující precizní kontrolu a pohyb. Tyto aktuátory jsou vhodné pro širokou škálu použití, od automatizace výrobních linek až po pokročilé systémy zabezpečení.

Naše prezentace na veletrhu AMPER představuje pouze část z našeho širokého portfolia technologií a řešení. BIBUS s.r.o. nabízí mnohem více než jen produkty v oblastech elektrotechniky a automatizace. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje vše od pohonné techniky přes tlumicí a lineární techniku až po pokročilé spínače a senzory, které najdou uplatnění v širokém spektru průmyslových aplikací.
Nabízíme také komplexní řešení v oblastech automatizace, pneumatiky, manipulace a převíjení, stejně jako inovativní produkty pro environmentální techniku, hydrauliku a filtrace.
Těšíme se na vaši návštěvu na veletrhu AMPER 2024 v Brně, kde budeme mít příležitost představit vám naše nejnovější produkty a technologie, které mohou pomoci formovat budoucnost vašeho podnikání.

Michal Hlavina, marketing
hlavina@bibus.cz
www.bibus.cz
Foto: BIBUS

Speciální nabídka jen na veletrhu AMPER!
Přineste na náš stánek V 3.06 kopii tohoto článku a získejte odměnu! Tato příležitost čeká jen na Vás na veletrhu AMPER.

 
Publikováno: 22. 3. 2024 | Počet zobrazení: 94 článek mě zaujal 9
Zaujal Vás tento článek?
Ano