asseco Aimtec murr

Staré časy v novém hávu

Retro se staromilskými technologickými prvky přichází opět do módy, jak dokumentuje hi-tech audiosystém, který se postará o špičkový zvuk, ale funguje i jako „virtuální krb“.

 

Korejský technologický gigant LG představil na CES 2024 v Las Vegas unikátní koncept modernizovaného jukeboxu s označením DukeBox. Inovativní audio produkt v sobě spojuje půvab high-end elektronkového zvuku se špičkovou technologií průhledných OLED panelů. Kombinuje tak staromódní šarm a kvalitu s nejmodernější technologií pro hluboký audio a video zážitek.
DukeBox představuje stylovou reproduktorovou jednotku využívající klasickou technologii lampových zesilovačů s moderním OLED zobrazovacím panelem s nastavitelnou průhledností. S předními reproduktory ve spodní části a 360° reproduktorem nahoře nabízí zvuk, který posluchače doslova pohltí.
Průhlednost OLED displeje lze upravit a vytvořit tak vizuální efekt připomínající elektronkový audiosystém v podobě útulné atmosféry krbu, kde je vakuová technika viditelná uprostřed plápolajících plamenů, nebo jej lze učinit více neprůhledným pro sledování filmů.

Foto: LG Labs

 
Publikováno: 22. 3. 2024 | Počet zobrazení: 134 článek mě zaujal 20
Zaujal Vás tento článek?
Ano