asseco Aimtec murr

Strategické partnerství pro automatizační průmysl

Společnosti Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodly na strategickém partnerství.

 

Cílem partnerství je optimálně plnit individuální požadavky automatizačního průmyslu. V oblasti individuálních automatizačních řešení má společnost Murrelektronik více než 40 let zkušeností, zatímco murrplastik přináší více než 60 let zkušeností s vývojem, výrobou a prodejem systémů kabelového managementu i jednotlivých komponent. Touto fúzí tak dochází k dokonalému propojení produktového portfolia, jež nabídne zákazníkům ještě širší pole možností.  
Obě společnosti budou, počínaje lednem letošního roku využívat prodejního potenciálu na Slovensku, v České republice i v Maďarsku. Murrelektronik tak bude prezentovat komplexní portfolio značky murrplastik, včetně průmyslových řešení pro ochranu kabelů, vedení kabelů a jejich označování. Tato spolupráce umožňuje nabídnout zákazníkům z jediného zdroje vše, co potřebují pro vysoce výkonné stroje a spolehlivé výrobní systémy.
Partnerství spojuje rozsáhlé odborné znalosti obou firem a podtrhuje tak závazek společnosti Murrelektronik stanovovat nové standardy v oblasti automatizace.
„Zaměřujeme se na využití synergií společností Murrelektronik a murrplastik, abychom našim zákazníkům nabídli špičková komplexní řešení pro instalační koncepty. Díky rozšířenému sortimentu a přístupu k ucelené nabídce řešení pro vedení kabelů vytváříme pro naše zákazníky jasnou přidanou hodnotu," komentuje Andreas Chromy, Managing Director Cluster CEE společnosti Murrelektronik.
V případě zájmu o produkty murrplastik se lze od letošního roku obracet na společnost Murrelektronik CZ spol. s r.o., která bude tyto prezentovat i ve své expozici na veletrhu AMPER v Brně v hale V 6.02.


Více na www.murrelektronik.cz
Foto: Murrelektronik

 
Publikováno: 26. 4. 2024 | Počet zobrazení: 45 článek mě zaujal 5
Zaujal Vás tento článek?
Ano