asseco murr

Aplikace zlepší montážní výkon

Nová verze mobilní aplikace SKF Bearing Assist, která poskytuje podrobné montážní pokyny pro komplexní řadu ložisek SKF, pomůže montérům přesněji a efektivněji vyměnit ložiska a předcházet tak předčasným poruchám.

 

Každý rok dochází k milionům poruch ložisek způsobených nesprávnou montáží. Překonání tohoto může přinést provozovatelům rotačních strojů řadu výhod, včetně snížení nákladů souvisejících s údržbou, menšího počtu poruch a také udržitelnějšího provozu strojů. Protože správné upevnění ložisek minimalizuje předčasné selhání, pomáhá nová verze aplikace, která přehledným zobrazením pracovního postupu poskytuje montážním pracovníkům ložisek jasné instrukce, také významně prodloužit životní cyklus strojů.
Aplikace SKF Bearing Assist poskytuje podrobné pokyny k výměně, vylepšený způsob dokumentace a sledování každého náhradního ložiska. Podrobný kontrolní seznam zajišťuje, že každý nezbytný krok, jako je plánování i příprava zakázky a měření souvisejících komponent, byl dokončen. Kromě úspory času a úsilí při montáži ložisek aplikace také pomáhá technikům používat strukturovaný proces, který minimalizuje riziko chyby.
Jednou z klíčových funkcí je možnost označit a zaznamenat polohu ložisek během výměny, což umožňuje lepší dokumentaci a efektivní praxi údržby. Poskytuje také lepší strukturu zprávy, kterou může aplikace automaticky generovat, což šetří čas instalačnímu technikovi při provádění práce. Nejnovější verze aplikace generuje také náhled zprávy ve formátu PDF, takže ji lze před vytvořením konečné verze jednoduše zkorigovat a v případě potřeby upravit. Uživatelé předchozí verze budou moci novou verzi bez problémů přijmout, protože do ní budou sloučeny stávající přehledy, což znamená, že při upgradu nebudou ztracena žádná starší data.

Petr Sedlický
Foto: SKF

 
Publikováno: 23. 7. 2024 | Počet zobrazení: 24 článek mě zaujal 3
Zaujal Vás tento článek?
Ano