rossleor asseco murr

Pro adaptivní automatizaci

Nová řídicí skříň C6675 IPC firmy Beckhoff Automation kombinuje základní desku ATX a GPU v jednom výkonném zařízení, které má být ideální pro adaptivní výrobu, strojové učení, vidění a další složité aplikace.

 

Nový IPC podporující rostoucí požadavky na adaptivní výrobu, strojové učení (ML) a další vysokovýkonné aplikace charakteristické pro transformaci průmyslové výroby splňuje tyto požadavky prostřednictvím robustní základní desky ATX a vysoce výkonných GPU karet.
S vlastnostmi typickými pro průmyslový server konsoliduje C6675 četné složité automatizační úlohy, které dříve zajišťovaly samostatné řídicí jednotky, do jednoho vysoce výkonného řešení v podobě řídicí skříně IPC C6675. Ta je vybavena komponenty nejvyšší výkonové třídy založenými na platformách nejnovější generace Intel Celeron, Pentium nebo Core i3/i5/i7 na základní desce ATX. Využitím robustního krytu a technologie odvodu tepla umožňuje nový řadič mj. i použití dalších vysoce výkonných grafických karet, což umožňuje implementovat i výpočetně náročné aplikace ML nebo strojového vidění v průmyslovém prostředí.
Aktuální novinkou v automatizačním portfoliu firmy je rovněž dvojice vestavěných bezventilátorových počítačů CX5600, které nabízejí rozsah provozních teplot od -25 °C do +60 °C, které mají stejný tvarový faktor jako předchozí generace a aktuálně jsou k dispozici dvě verze, obě s procesory AMD Ryzen: CX5620 je 1,2GHz model a CX5630 je varianta s výkonnějším 2GHz procesorem.

Foto: Beckhoff Automation

 
Publikováno: 25. 9. 2024 | Počet zobrazení: 18 | Počet přeposlání: 0 článek mě zaujal 3
Zaujal Vás tento článek?
Ano