rossleor asseco murr

Pozvánka na workshopy

V rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně pořádá společnost Murrelektronik s partnery zajímavou dvoudenní akci ve čtyřech blocích v Quality Hotel Brno Exhibition centre.

 

Přednášky workshopů jsou zaměřeny na témata: Jak ve strojírenství interaktivně a přehledně řešit oblasti, jako je IO-Link, strojové vidění nebo značení a popisování.
Akce se koná druhý a třetí veletržní den MSV, tj. 9. a 10. října 2024 v brněnském Quality Hotel Brno Exhibition centre na Křížkovského 20. Během obou dnů bude program totožný, stačí si jen vybrat jeden z níže uvedených bloků:

v  9–10 hod.
v 11–12 hod.
v 13–14 hod.
v 15–16 hod.

Přednášející z Murrelektronik vás seznámí s možnostmi a řešeními IO-Link, se systémy strojového vidění a robotizací zas společnost FANUC, a se značením a popisováním zástupci firmy Murrplastik.
Kromě přednášek bude na těchto interaktivních workshopech, které zahrnují také praktická řešení daných témat, možnost individuálních konzultací.

Vstupné je zdarma včetně občerstvení po celou dobu pro všechny účastníky.
A i když registrace potřebná není, kontaktujte pro další informace své obchodní zástupce, nebo napište na marketing@murrelektronik.cz.

 
Publikováno: 25. 9. 2024 | Počet zobrazení: 20 | Počet přeposlání: 0 článek mě zaujal 3
Zaujal Vás tento článek?
Ano