rossleor asseco murr

Nové trendy a technologie pro AM na největší výstavě 3D tiskáren v ČR

Výstava 3DEXPO PRO a konference Fórum aditivní výroby, které se staly již tradiční součástí MSV v Brně, se během 10 let své existence vypracovaly na pozici ústřední české akce věnované 3D tisku, a vůbec největšího setkání zájemců o profesionální 3D tisk ve střední Evropě.

 

Na Fóru aditivní výroby vystoupí ve středu 9. října v Rotundě brněnského Výstaviště dvě desítky předních českých i zahraničních odborníků na 3D tisk, mj. Ramon Pastor (šéf vývoje kovového 3D tisku v HP), Daniel Princ (ředitel řešení 3D tisku pro spotřebitele firmy Stratasys) nebo Josef Průša (globálně úspěšný vynálezce cenově dostupných 3D tiskáren).
Celodenní přednáškový program konference o praktickém využití 3D tisku pro profesionály se zaměří mj. na rychlou návratnost investic do aditivní výroby nebo na to, jak ji a vývoj výrobků ovlivní umělá inteligence, které je věnován celý speciální tematický blok.
Letošní jubilejní ročník bude největší Fórum aditivní výroby a největší výstava 3D tiskáren, jaké tady kdy proběhly. Na výstavě 3D technologií se v pavilonu A1 představí rekordních 28 vystavovatelů s širokou nabídkou profesionálních 3D tiskáren, 3D skenerů a souvisejících služeb. Zastoupeno zde bude zhruba na pět desítek značek, návštěvníci se tak budou moci seznámit se všemi typy technologií 3D tisku nabízených na českém trhu – od špičkové aditivní výroby kovových dílů pro raketové motory přes efektivní 3D tisk prototypů i koncových výrobků až po stolní 3D tiskárny, dostupné i běžným technickým nadšencům.
Organizátoři nabízejí v časově omezeném předprodeji vstupenky s až 50% slevou, plnohodnotná vstupenka zajistí přístup na celodenní konferenci, večerní after-party za účasti osobností českého i světového 3D tisku, i slosování, v němž bude možné získat např. čtyři 3D tiskárny, 3D myši, značkové filamenty a další ceny v celkové hodnotě přes 100 tisíc Kč.
Oficiální záštitu nad akcí, organizovanou vydavatelstvím Nová média, drží Národní centrum průmyslu 4.0. Partnery letošního ročníku jsou společnosti MCAE Systems, 3Dees Industries, 3Dwiser, Idiada CZ, 3R Systems, Axiom Tech, cotu, IHK Dresden, Industrial Technology Systems, Misan, Prusa Research, Comtes FHT, VŠB-TU Ostrava, 3D Manufaktura, 3Dconnexion, Aurapol, ABR 3D Print, Cadmia 3D, Holon 3D, JNG Technology, Plasty Mladeč, Pragostroj, Print With Smile, Solidify 3D, TGS a další.

Více na: www.odborne-konference.cz

 
Publikováno: 16. 10. 2024 | Počet zobrazení: 8 | Počet přeposlání: 0 článek mě zaujal 1
Zaujal Vás tento článek?
Ano