rossleor asseco murr

Přesné, dynamické a spolehlivé polohovací systémy HIWIN

Na více než sto metrech čtverečních výstavní plochy bude společnosti HIWIN prezentovat produkty pro průmyslovou automatizaci a robotizaci. Dominantou expozice bude funkční pojezdová dráha HIWIN LT-T s robotem FANUC.

 

Společnost HIWIN ve své expozici na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně představí ucelenou nabídku polohovacích systémů a lineární techniky.
„Přesnost, dynamika a spolehlivost. To jsou základní atributy polohovacích systémů HIWIN. Zákazníkům jsme schopni poskytnout řešení, která budou plně vyhovovat zadaným požadavkům, a navíc nabídnou výhodný poměr cena/výkon,“ říká Petr Severa, výrobní ředitel pro polohovací systémy ve společnosti HIWIN, a dodává: „Pro zefektivnění celého procesu dodávky jsme schopni u vybraných projektů do řešení integrovat naše katalogové produkty a tím dosáhnout nižší ceny a zrychlit dodání.“
Horizontální pojezdová dráha HIWIN LT-T, která dokládá technickou vyspělost výrobce dodávat ucelená řešení pojezdových drah, je osazena robotem FANUC a dosahuje maximální rychlosti 5 m/s při maximálním zrychlení 4 m/s2.
Horizontální pojezdové dráhy řady LT jsou v nabídce firmy v pěti provedeních při maximálním zatížení od 100 kg (LT-T) až po 3000 kg (LT-L). Vedle horizontálních pojezdových drah jsou v nabídce i vertikální pojezdové dráhy řady RX, které jsou primárně určeny pro polohování ve svislém směru s kolaborativními roboty do celkové hmotnosti 50 kg a maximální výšky zdvihu 3 metry.
Návštěvníci strojírenského veletrhu najdou kromě pojezdových drah pro průmyslové roboty a polohovacích systémů i další produkty z portfolia společnosti, např. ucelenou nabídku lineárních vedení a kuličkových šroubů.
„Brněnský strojírenský veletrh nám umožnuje prezentovat odborné veřejnosti celou šíři naší nabídky. Od komponentů lineární techniky až po polohovací systémy,“ říká Ing. Petr Jašek, jednatel společnosti HIWIN, a dodává: „Účast na veletrhu pro nás představuje příležitost potvrdit silnou a stabilní pozici značky HIWIN na trhu.“

Filip Cvetler
Foto: HIWIN

 
Publikováno: 16. 10. 2024 | Počet zobrazení: 16 | Počet přeposlání: 0 článek mě zaujal 1
Zaujal Vás tento článek?
Ano